Post by riamorevethy on Feb 16, 2022 9:05:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κλειδιά γεννήτριας απατεώνων ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
Το απολάμβανα στην αρχή, αλλά μετά από λίγο, περιμένουν να αγοράσεις τα πάντα... Όχι άλλες δωρεάν ζωές μέσω διαφημίσεων ή δωρεάν επιπλέον ενισχύσεις... Μισώ το γεγονός ότι δεν μπορώ να κρατήσω τα νομίσματα για τα οποία δούλεψα ακόμα κι αν χάσω. Finna διαγράψτε το και επιστρέψτε στο Cooking fever
Το παιχνίδι είναι αρκετά διασκεδαστικό, αλλά το μόνο πρόβλημα που φαίνεται να βρήκα είναι η βραδύτητα
Σχεδόν αδύνατο να περάσετε στο επόμενο εστιατόριο χωρίς να αγοράσετε
Ήταν εντάξει, αλλά όταν θέλετε να εξυπηρετήσω 14 πελάτες, όχι. Στείλτε μόνο 13 που είναι εξαπάτηση κατά την απεγκατάσταση
Αυτά είναι τόσο εξαιρετικά παιχνίδια και τα γραφικά είναι τόσο ομαλά, ο πελάτης είναι τόσο χαριτωμένος και το καλύτερο πράγμα που μου αρέσει που τα ατελείωτα επίπεδα 😘🙂😘🙂🙂😄
Να το χαίρεσαι πάντα
Ωραία, το παίζω μόνο για ψυχαγωγία. Διασκεδαστικό παιχνίδι για να παίξετε αλλά έχει κάποιες δυσλειτουργίες.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι βαθμολογώ αυτό το παιχνίδι με 3 αστέρια επειδή έχει χρονοδιακόπτη
Έχω ολοκληρώσει το επίπεδο ramen-ya, το επόμενο επίπεδο δεν ενημερώθηκε ή δεν υπάρχει;
Πολύ συναρπαστικό παιχνίδι
Δεν συνιστώ σε κανέναν να κατεβάσει αυτό το παιχνίδι, είναι τόσο ενοχλητικό και πολύ κλέφτης, ελπίζω κανείς να μην κατεβάσει αυτό το παιχνίδι κανείς να μην κατεβάσει κάτι άλλο αυτό το παιχνίδι είναι πολύ αηδιαστικό και δεν αξίζει τον χρόνο για λήψη
Μου αρέσει ο γρήγορος ρυθμός αυτού του παιχνιδιού. Αυτού του είδους τα παιχνίδια έχουν συνήθως αργό ρυθμό.
Το παιχνίδι ήταν υπέροχο μέχρι να φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο μέρος του παιχνιδιού. Στη συνέχεια, το παιχνίδι σταμάτησε να μετράει τους πελάτες που εξυπηρετήσατε. Είδα 14 διαφορετικές θερμότητες να επιπλέουν μέχρι το μέτρο και να μην υπολογίζονται για αυτό το επίπεδο. Δοκίμασα άλλο επίπεδο για να δω αν ήταν πρόβλημα. Το ίδιο έγινε.
Ουάου τι παιχνίδι μετά το επίπεδο 5 ή 10 Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι μας σαν suryely Αυτό το παιχνίδι είναι 0
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά δεν με αφήνει να αναβαθμίσω την καφετιέρα. Μου λέει να κάνω αναβάθμιση αλλά δεν θα το κάνω. Διορθώστε το.
Είναι τόσο διασκεδαστικό να παίζεις αυτό το παιχνίδι γιατί είναι τόσο εύκολο να το νικήσεις.
Καλύτερα διορθωμένα προβλήματα, πολύ ωραίο παιχνίδι. Κάντε κάτι στο διαφημιστικό που δεν θα σας αφήσει να βγείτε όταν κερδίσετε. Και χάνεις και πρέπει να παίξεις ξανά πάνω/πάνω.
Απολαύστε αυτό το παιχνίδι και είναι τόσο υπέροχο να χαλαρώσετε αν σας αρέσει το παιχνίδι αυτό είναι ένα δείγμα παιχνιδιού για εσάς πολύ ωραίο
Υπερβολική διαφήμιση...
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά μερικές φορές γίνεται λίγο δύσκολο και δεν έχεις αρκετά διαμάντια για να πάρεις ενισχυτές για να σε βοηθήσουν, αλλά γενικά μου αρέσουν τα παιχνίδια
Cooking Sizzle: Master Chef شبیهسازی pzxv
👍👍👍👍👍
Μου αρέσει η ιδέα του παιχνιδιού. Δεν χρειάζεται να δώσετε το φαγητό στον πελάτη και να λάβετε τα νομίσματα πληρωμής από αυτόν. Απλώς μαγειρεύετε και κάνετε κλικ. Αγοράζει κάποια στιγμή για να μαγειρέψει για μια άλλη παρτίδα πελατών και εξοικονομεί πολύ χρόνο και ενέργεια. Θα μου αρέσει αυτή η εφαρμογή παιχνιδιού. ❤️❤️❤️
Διαγράφω το παιχνίδι που μου άρεσε στην αρχή, αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχουν καθημερινές ανταμοιβές ή κάτι παρόμοιο και είναι αδύνατον να αποκτήσω ρουμπίνια
KawaiiWorld Аркаде upm
Εάν δεν έχετε τα χρήματα 💰 για να αγοράσετε επιπλέον νομίσματα, τότε έχετε κολλήσει. όχι δίκαιοι άνθρωποι
πολλές διαφημίσεις
Όταν ανοίγω την εφαρμογή παγώνει και επιστρέφει στην οθόνη
Αυτή είναι η δεύτερη κριτική μου. Η τελευταία μου κριτική ήταν πριν από 8 μήνες. Νόμιζα ότι αυτό το παιχνίδι ήταν υπέροχο και διαφορετικό από το ίδιο παλιό μπιφτέκι/χοτ ντογκ. Απεγκατέστησα αυτό το παιχνίδι λόγω δυσλειτουργιών. Δεν υπάρχει εύκολη απελευθέρωση ροής και κολλάει όταν προσπαθείτε να σερβίρετε. Εάν χτυπήσετε δεύτερη φορά, πετάει το φαγητό. Αποφάσισα να δώσω μια δεύτερη δοκιμή στο παιχνίδι 8 μήνες αργότερα και με ένα ολοκαίνουργιο τηλέφωνο. Βλέπω ότι τα ίδια προβλήματα δεν έχουν επιλυθεί. Απεγκαταστήστε ξανά. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας.
πολύ καλό παιχνίδι μπορείτε να περάσετε την ώρα σας παίζοντας
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό και εύκολο στον ελιγμό. Απολαμβάνω πραγματικά αυτό το παιχνίδι!
Συνεχίζει να κλείνει - από την εγκατάσταση κάθε φορά που προσπαθώ και παρακολουθώ ένα βίντεο για πρόσθετα κλείνει. Μετά από μερικές φορές τώρα κλείνει αυτόματα αφού προσπαθήσω να το ανοίξω. Μην σπαταλάς το χρόνο σου αφού δεν μπορείς να παίξεις 😡
Έχω διαγράψει αυτό το παιχνίδι σήμερα επειδή είμαι τόσο απογοητευμένος και δεν μπορώ να ολοκληρώσω το επίπεδο, είναι πολύ δύσκολο σε ένα σημείο που προσπάθησα πολύ και κουράστηκα
Πολύ καλό ‼️
Δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση του δεύτερου εστιατορίου
σε πολλές δυσλειτουργίες, σε εξαπατούν από πολύτιμους λίθους και όταν είσαι στο παιχνίδι που έχει να μαζέψεις καρδιές, σε ξεγελούν για να χτυπήσω τους πάντες πριν εξαφανιστεί η καρδιά και να πω ότι έκανα μόνο ένα μέρος τους, είχα 140 καρδιές στην επόμενη στροφή πήγε στα 40 άρχισε να είναι καλά μετά πήγε στην κατηφόρα
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι μερικά επίπεδα είναι πιο δύσκολα από άλλα και παίρνουν περίπου 10 ζωές, αλλά αξίζει τον κόπο. Κατεβάστε και δοκιμάστε μόνοι σας.
Το απολαμβάνεις μέχρι στιγμής. . . χωρίς τις διαφημίσεις 😊
Δεν μπορώ να συνεχίσω το επίπεδο γιατί δεν μπορώ να πατήσω το κουμπί συνέχεια
Δεν είναι καλό παιχνίδι
Λατρεύω όλα τα είδη μαγειρικών παιχνιδιών, κάντε κι άλλα τέτοια στο μέλλον, ευχαριστώ τους δημιουργούς για όλη τη σκληρή δουλειά σας.
Λατρεύω τη μαγειρική, οπότε αυτό μου δίνει ιδέες για νέες συνταγές και πώς να κινούμαι πιο γρήγορα στην κουζίνα μου. Είμαι ο Trini και ο Vinci. Και ζω στη Γρενάδα.
Λατρεύω τα γραφικά και ότι δεν χρειάζεται για πάντα για να επιταχυνθεί η πρόκληση!!!!
Καλό παιχνίδι, αλλά περίμενα περισσότερα εστιατόρια εδώ και 3 μήνες.